Frequently Asked Questions

Can I use my car if I don't have my phone with me or if it is low on battery?
 Of course you can use it, you can choose from many options. You can identify yourself by pressing the service button, or you can set the system to service mode, or you can even turn off this function.

 

Why isn't the factoty installed protection enough?
The factory installed protection is produced in large numbers and it is placed the same way in every car. Today's car thieves  are well prepared and know these systems well and they can find the weaknesses easily.


My car is equipped with a smart key/proximity key. Can the Car-Őr system be installed in cars like these?
Sure. We can install it perfectly in these cases as well. The smart key/proximity key (Keyless Go, Advanced Key, etc.) functionalities will be intact, there's no need for any external key, remote or any other device.
 

What happens when the thief uses force (breaks the window) to get in the car?
In this case the alarm will turn on, the car becomes unstartable and you'll get a notification to your phone.

 

I heard that the protection is useless without locking the car engine room.
Locking the car engine room is used only if the central unit of the alarm is located in near the engine. Car-Őr provides protection in a completely different way. The custom installed engine room lock raises multiple questions and the car can lose it's warranty. Today's car thieves are not interfering with the engine. Probably you've seen a security camera footage where the thief enters the car and does something near his left knee, then the car starts in a few seconds. That's where the OBD connector is, that's the weakest part of the car, it's more important to protect this unit.

 

What happens if my car keys are stolen?
In this case the thief can enter the car and maybe can start it, but thanks to the multi-factor authentication, the carjack prevention function starts and the car stops the predefined way. Or you can stop the vehicle remotely as well.

 

I heard that sometimes the thieves are jamming the signals of the cell phones with a so called GSM jammer.
Unfortunately this happens more often. This is why we developed the smart module. This complementary unit can provide a calming solution for this issue.Mi történik, ha egy klasszikus rablási szituációban a rabló valóban mindenünket elviszi, az autó mellett a telefonunkat is megszerzi?
Semmi pánik, ez esetben is működik a minden Car-Őr rendszer esetében meglévő alapfunkció, tehát egy biztonsági kód használatával bármilyen mobiltelefonról le tudja állítani az autót távolból is.

És ha az autómat tréleren/vontatva szállítják el?
Ez valóban megtörténhet, a rendszer azonban ezt is felismeri. Ön azonnal értesítést kap, a rablásgátló rendszer automatikusan aktiválódik, tehát önerőből az autó mozgásképtelenné válik. A gépjármű pozíciója bármikor lekérdezhető, akár folyamatosan is, vagyis követni lehet hová szállítják az autót.

Azt hallom, felkészült autó tolvajok a gépjármű diagnosztikai csatlakozóján keresztül is fel tudják törni a védelmet, igaz ez?
 Ez valóban így van, azonban a Car-Őr gépjárművédelmi rendszer blokkolja az autó diagnosztikai hálózatát (OBD) is. Így ezen keresztül nem tudnak hozzáférni az autó rendszereihez.

Mi van, ha a tolvaj felkészült, és mégis megtalálja a riasztót?
Ez az utcán/parkolóhelyen nem valószínű, hiszen a riasztó integrálva van a gépjármű elektromos rendszerébe, kiiktatása mindenképpen hosszabb időt vesz igénybe, a nem megtalált egységek tovább gátolják az autó eltulajdonítását. Ön pedig már rég értesítést kapott telefonjára az eseményről.

Mennyibe kerül ez havonta?
A Car-Őr gépjárművédelem esetén nincs havidíj! Csak egyszeri beszerelési költséget kell fizetnie, valamint az autóba épített SIM kártya évi minimális feltöltési díja jelent plusz költséget.

A rendszer beépítése nem érinti az autó gyári garanciáját?
Nem, a gyártói garanciát nem befolyásolja, mert a Car-Őr gépjárművédelmi rendszer az autó elektromos rendszeréről, digitális hálózatáról csak információkat fogad, visszafelé nem küld jeleket, nem vezérli azt.

Több mobiltelefont is használunk, mindről nyomon követhető az autó?
Igen! Lehetőség van több készülék felprogramozására és illesztésére is a rendszerhez.

Mi történik, ha olyan helyre kerülök, ahol nincs térerő? Akkor leáll az autó az erdő közepén?
Nem. Az általunk beépített intelligens modul képes arra, hogy megkülönböztesse a „zavart jeleket” a „nincs jel” állapottól, tehát ez esetben nem avatkozik közbe.

Mi történik, ha feltöltős kártyát használok az autóban és az egyenleg elfogy róla?
A beépített GSM modulban lévő kártyára érkező szolgáltatói SMS értesítéseket a modul továbbítja az előre meghatározott telefonszámra, így Ön időben értesítést kap az egyenleg csökkenéséről.

És ha szervizbe viszem az autót, vagy mosóba?
A Car-Őr gépjárművédelmi rendszernek van szerviz üzemmódja. Ez esetben a funkciók egy része kiiktatásra kerül, de megmarad  a távolról történő megállítás és az autó nyomon követésének lehetősége.

Mit tegyek ha kölcsönadom az autóm?
Itt Ön választhat, hogy elárulja-e a kölcsönvevőnek a rendszer működtetéséhez szükséges információkat, vagy kikapcsolja a rablásgátlás funkciót, vagy szerviz üzemmódban adja át a járművet. A távolról történő felügyelet és nyomon követés funkciók mindenképp az Ön rendelkezésére állnak.

Ha ilyen van az autómban, kérhető-e Casco kedvezmény a biztosítótól?
Igen, a legtöbb biztosítótársaság kedvezményt biztosít. Hívjon bizalommal bennünket, biztosítási szakértő kollégánk segít a megfelelő módozat és biztosító kiválasztásában.

 Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A HTECH-AUTÓ Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/ segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. május 14. és 2018. december 31. között, az üzlet által megjelölt termékekre.Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

HÍREK & AKCIÓK

Bevezettük új ingyenes ASSISTANCE szolgáltatásunkat! Munkatársunk minden felmerülő műszaki probléma esetén készséggel áll rendelkezésükre és megteszi a szükséges intézkedést! Elérhetőség munkaidőben:

+3620 591 2291

 

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy sikeres lopási kísérlet esetén visszakapja autója piaci értékét!
Érdeklődjön munkatársunknál!
+36 20 591 2291
info@caror.hu


Biztosítási szakértőnk:

  Ráczkevi Kinga

20/807-8822

 TartalomPartnerünk a Jooble!
Szerelő állások