Felhasználóbarát védelmi rendszer, mely igazodik az Ön igényeihez!

A Car-Őr nem csak egy autóriasztó különböző érzékelőkkel kiegészítve, hanem több különálló védelmi egységből álló komplex gépjárművédelmi rendszer, melynek különálló egységei az autó több pontján elhelyezve külön-külön is képesek az autó indíthatóságát, eltulajdonítását meggátolni.

Célunk egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát járművédelem létrehozása volt, amely a gyári kényelmi és biztonsági rendszereket semmiben sem befolyásolja. Tehát a beszerelés után nem kell semmit tennie. Csupán beül az autójába, beindítja és elindul, eközben a rendszer észrevétlenül aktiválódik.

A Car-Őr rendszer lehetővé teszi, hogy akár telefonjáról is könnyedén vezérelje autóját és autója is tartsa a kapcsolatot Önnel.

 

A Car-Őr gépjárművédelem nem csak a hagyományos Diesel, vagy Benzin üzemű járművek hatékony védelmét biztosítja, hanem a legmodernebb Hybrid, Plug-in Hybrid és Elektromos autók számára is maximális járművédelmet biztosít.

 

A Car-Őr védelmi rendszere megfelel a mai kor elvárásainak és jövőbe mutató technológiákat alkalmaz.

Mindezt havidíjmentesen és elérhető áron!

 

 

 

 

Kedves Látogatónk!

 

Köszönjük, hogy elgondolkodik az általunk fejlesztett Car-Őr gépjárművédelmi rendszer beszereltetésén. A rendszerről minden fontos tudnivalót megtalál ezen az oldalon.

 

Maximális biztonság, maximális komfort.

 

A hazai autólopási statisztikák minden érdeklődő előtt ismertek. Az öregedő gépjárműpark egyre nagyobb számban igényli az olcsó alkatrészforrást, ez pedig folyamatosan növeli a lopott autók bontásából származó alkatrészek iránti igényt. Az ellopott gépjármű pótlása szinte minden esetben komoly gondot jelent. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, még a biztosítás - ha van egyáltalán - sem jelent az esetek jó részében 100%-os kárpótlást. A fentiek ismeretében egyértelmű, hogy a gépjárművet védelmi berendezésekkel kell ellátni.

A piacon sok járművédelmi rendszer található. Megnyugtatjuk, a CAR-ŐR járművédelem a lehető legjobb választás. Ezt az állításunkat az alábbi pontokkal tudjuk igazolni:

 

  • Cégünk immár több éve építi be az általunk fejlesztett és összeállított komplex gépjárművédelmi rendszereket. A rendszer elemeinek kiválasztását hosszú tesztek és próbák alapján végeztük. A tulajdonképpeni védelmet adó motorblokkolási technológia szoftveres és hardveres oldala is saját fejlesztésünk, amely jelentősen eltér a piacon található egyéb rendszerektől. Az eddig összegyűlt nem kevés tapasztalatra alapozva úgy gondoljuk, járművédelmi rendszerünk valóban jó választás, minden felhasználó részére.

 

  • Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja – a most divatos nézettel szemben – az elérhető legnagyobb biztonság mellett a jármű komfortos használatát. Vagyis a biztonságot úgy érjük el, hogy az autó gyári nyitási és indítási komfortja nem sérül. Azt gondoljuk, az autógyárak mérnökei nem végeztek szándékosan rossz munkát, az általuk kialakított kényelmes nyitó- és indító mechanizmust nem kidobni vagy megkerülni kell, hanem kiegészíteni a kívánt biztonsági fokozat eléréséhez.

 

 

1. Rendszerünk a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 

 

  • A CAR-ŐR IQ gépjárművédelem a jármű több pontján elhelyezett különálló védelmi elemekből álló rendszer. A tulajdonképpeni védelmet a jármű több ponton történő saját fejlesztésű (H-tech) blokkolásával érjük el. A Car-Őr gépjárművédelem részben a gyári vezetékezést és funkciókat hasznosító berendezés. Így magas komfortot, egyszerű használatot biztosít. (Nem szükséges külön távirányító, keypad vagy kártya.) 

 

Azt valljuk, az autó van értünk, használata ne legyen bonyolultabb a védelmi rendszer miatt.

 

  • A CAR-ŐR gépjárművédelem az autó gyári Can-bus rendszerét felhasználja információ fogadására, de vissza nem táplál információt, a gyári vezérlőprogramot nem módosítja. Az autó gyártói garanciája megmarad. A riasztó képes blokkolni a diagnosztikai csatlakozón történő behatolást is. 

 

  • A legmodernebb Bluetooth technológiával működő rablásgátlás a CAR-ŐR gépjárművédelem esetén szerves része a csomagjainknak, a kulcs és/vagy a gyári távirányító ellopása esetén is védi az autót.

 

  • A gépjárművédelem fontos része a GPS-GSM egység, amely mobiltelefonunkra továbbítja a jármű minden fontos „állapotváltozását” és természetesen a mindenkori helyzetét is. Sőt, természetesen a távolból utasításokat is adhatunk az autónak, tehát bármikor be is avatkozhatunk az esetleges illetéktelen eltulajdonításba.

 

  • Mindezt havidíj nélkül, csupán egyszeri beszerelési költséggel tudjuk biztosítani.

 

  • Fontos megemlítenünk, hogy bár a rendszer nem online gépjármű-követésre lett kialakítva, mégis lehetővé teszi, hogy esetileg bármikor lekérdezzük, hogy épp hol található az autó (Például egy ismeretlen városban, vagy épp egy hatalmas parkolóban megállva nem kell többet keresgélni a járművet.) és egy esetleges eltulajdonítás esetén viszont lehetőleg nyomon lehessen követni az autó mozgását.

 

 

2. A vásárlás és a beszerelés folyamata:

 

A termékek bármilyen gépjárműbe beépíthetőek.

 

A beépítéshez időpontot az alábbi telefonszámokon egyeztethet velünk:

 

+36 20 591-2291

 

A rendszer összetettsége miatt általában egy munkanapot vesz igénybe a beépítés.

 

A GPS-GSM egység működéséhez szükség van egy működő, aktív SIM kártyára. Miután ezen a kártyán csak a lekérdezésekhez szükséges sms üzenetek költsége fog jelentkezni, általában egy alap feltöltő kártyás SIM javasolt. Bármelyik szolgáltató kártyája megfelel.

 

A beépítés cégünk telephelyén történik:

 

1162 Budapest,

 

Csömöri út 203. (Htech-Autó Kft.)


Nagyobb térképre váltás

 

3. Garancia:

 

A CAR-ŐR rendszereire két év általános garanciát kínálunk. Természetesen kollégáink bármilyen a használattal, működéssel kapcsolatos kérdés esetén segítenek.

 

 

 

 

 

 

 


Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A HTECH-AUTÓ Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/ segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. május 14. és 2018. december 31. között, az üzlet által megjelölt termékekre.Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

HÍREK & AKCIÓK

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy sikeres lopási kísérlet esetén visszakapja autója piaci értékét!
Érdeklődjön munkatársunknál!


+36 20 591 2291
info@caror.hu

 

Bevezettük új ingyenes ASSISTANCE szolgáltatásunkat! Munkatársunk minden felmerülő műszaki probléma esetén készséggel áll rendelkezésükre és megteszi a szükséges intézkedést! 

 

 


 Média szerepléseink
Partnerünk a Jooble!
Szerelő állások