Önben is felmerültek az alábbi kérdések?

Ha nincs nálam a telefonom, vagy ha lemerül, akkor nem tudok menni az autómmal?
 Természetesen tudja használni, sőt több lehetőség közül is választhat.  A szervízgomb segítségével is el lehet végezni a vezető azonosítást, vagy tegye szerviz üzemmódba a rendszert, de ki is tudja kapcsolni, hisz nem ez a védelem, ez csak egy kiegészítő funkció!

 

Miért nem elegendő az autóm gyári védelme?
Az autógyárak által gyárilag beépített védelem sorozatban készül, minden autóban ugyanúgy kerül beépítésre. A mai, felkészült, legtöbb esetben autótípusra specializálódott tolvajoknak módjuk van az ilyen rendszerek alapos kiismerésére, a gyenge pontok megtalálására.

Az én autóm intelligens kulcsos/közelítő kártyás. Ilyen autóba is beszerelhető a Car-Őr rendszer?
Igen. Tökéletesen tudjuk illeszteni ilyen esetben is. Sőt a Keyless Go-s autók egyre elterjedőbb új lopási technikái ellen is maximális védelmet biztosít. Az intelligens kulcs vagy közelítő kártya (Keyless Go, kulcs nélküli nyitás, indítás) nyújtotta összes kényelmi funkció megmarad, nincs szükség további távirányítóra, kártyára, jeladóra, tasztatúrára, stb..

Mi történik, ha a tolvaj erőszakkal (ablakbetörés) jut be az autóba?
Ez esetben a riasztó működésbe lép, az autó indíthatatlanná válik, Ön pedig azonnal értesítést kap a telefonjára.


Azt hallottam, hogy nem ér semmit a gépjárművédelem, ha nincs motortérzár?
 Motortérzárat általában azoknál a rendszereknél alkalmaznak, melyeknél fizikailag a motortérben helyezik el a riasztó központi egységét. A Car-Őr teljesen másképp oldja meg a védelmet! Az utólagosan beszerelt motortérzár több egyéb biztonságtechnikai kérdést is felvet és az autó gyártói garanciáját is érintheti!!! A legtöbb autó gyenge pontja az OBD csatlakozónál van, ezt használják ki a tolvajok is. A Car-Őr éppen ezért ennek a védelmére helyezi a hangsúlyt. A motorteret nem zárjuk le, de természtesen egy erőszakos motortérnyitás nálunk is riasztási eseménynek minősül.


Mi történik, ha ellopják a kocsim kulcsát?
Ez esetben a tolvaj ugyan bejut az autóba, esetleg el is tudja indítani azt, de a több lépcsős vezetőazonosításnak köszönhetően a rablásgátlás funkció elindul, majd az autó az előre beállított módon leáll. Ön pedig azonnal értesítést kap telefonjára. Bármikor leállíthatja a gépjárművet a távolból is.

 

Azt hallottam, előfordul, hogy a tolvajok elnyomják a mobiltelefon jelét, úgynevezett „GSM zavarót” használnak?
Sajnos ez egyre gyakrabban előfordul. Épp ezért fejlesztettük az intelligens modult. Ez az kiegészítő elem megnyugtató megoldást kínál erre a problémára is.

Mi történik, ha egy klasszikus rablási szituációban a rabló valóban mindenünket elviszi, az autó mellett a telefonunkat is megszerzi?
 Ez esetben is működik a minden Car-Őr rendszer esetében meglévő alapfunkció, tehát egy biztonsági kód használatával bármilyen mobiltelefonról le tudja állítani az autót távolból is.

És ha az autómat tréleren/vontatva szállítják el?
Ez megtörténhet, a rendszer azonban ezt is felismeri. Ön azonnal értesítést kap, a rablásgátló rendszer automatikusan aktiválódik, tehát önerőből az autó mozgásképtelenné válik. A gépjármű pozíciója bármikor lekérdezhető, akár folyamatosan is, vagyis követni lehet hová szállítják az autót.

Azt hallom, felkészült autó tolvajok a gépjármű diagnosztikai csatlakozóján keresztül is fel tudják törni a védelmet, igaz ez?
 Ez valóban így van, azonban a Car-Őr gépjárművédelmi rendszer blokkolja az autó diagnosztikai hálózatát (OBD) is. Így ezen keresztül nem tudnak hozzáférni az autó rendszereihez.

Mi van, ha a tolvaj felkészült, és mégis megtalálja a riasztót?
Ez az utcán/parkolóhelyen nem valószínű, hiszen a riasztó integrálva van a gépjármű elektromos rendszerébe, kiiktatása mindenképpen hosszabb időt vesz igénybe, a nem megtalált egységek tovább gátolják az autó eltulajdonítását. Ön pedig már ekkorra rég értesítést kapott telefonjára az eseményről.

Mennyibe kerül ez havonta?
A Car-Őr gépjárművédelem esetén nincs havidíj! Csak az egyszeri beszerelési költséget kell fizetnie, valamint az autóba épített SIM kártya évi minimális feltöltési díja jelent plusz költséget.

A rendszer beépítése nem érinti az autó gyári garanciáját?
Nem, a gyártói garanciát nem befolyásolja, mert a Car-Őr gépjárművédelmi rendszer az autó elektromos rendszeréről, digitális hálózatáról csak információkat fogad, visszafelé nem küld jeleket, nem vezérli azt. Így a gyári garancia megmarad.

Több mobiltelefont is használunk, mindről nyomon követhető az autó?
Igen! Lehetőség van több készülék felprogramozására és illesztésére is a rendszerhez.

Mi történik, ha olyan helyre kerülök, ahol nincs térerő? Akkor leáll az autó az erdő közepén?
Nem. Az általunk beépített intelligens modul képes arra, hogy megkülönböztesse a „zavart jeleket” a „nincs jel” állapottól, tehát ez esetben nem avatkozik közbe.

Mi történik, ha feltöltős kártyát használok az autóban és az egyenleg elfogy róla?
A beépített GSM modulban lévő kártyára érkező szolgáltatói SMS értesítéseket a modul továbbítja az előre meghatározott telefonszámra, így Ön időben értesítést kap az egyenleg csökkenéséről. Ezt követően lehetősége van a kártyát feltölteni.

És ha szervizbe viszem az autót, vagy mosóba?
A Car-Őr gépjárművédelmi rendszernek van szerviz üzemmódja. Ez esetben a funkciók egy része kiiktatásra kerül, de megmarad  a távolról történő megállítás és az autó nyomon követésének lehetősége.

Mit tegyek ha kölcsönadom az autóm?
Itt Ön választhat, hogy elárulja-e a kölcsönvevőnek a rendszer működtetéséhez szükséges információkat, vagy kikapcsolja a rablásgátlás funkciót, esetleg szerviz üzemmódban adja át a járművet. A távolról történő felügyelet és nyomon követés funkciók mindenképp az Ön rendelkezésére állnak ez esetben is.

Ha ilyen rendszer van az autómban, kérhető-e Casco kedvezmény a biztosítótól?
Igen, a legtöbb biztosítótársaság kedvezményt biztosít. Hívjon bizalommal bennünket, biztosítási szakértő kollégánk segít a megfelelő módozat és biztosító kiválasztásában.

 Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A HTECH-AUTÓ Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/ segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. május 14. és 2018. december 31. között, az üzlet által megjelölt termékekre.Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

HÍREK & AKCIÓK

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy sikeres lopási kísérlet esetén visszakapja autója piaci értékét!
Érdeklődjön munkatársunknál!


+36 20 591 2291
info@caror.hu

 

Bevezettük új ingyenes ASSISTANCE szolgáltatásunkat! Munkatársunk minden felmerülő műszaki probléma esetén készséggel áll rendelkezésükre és megteszi a szükséges intézkedést! 

 

 


 Média szerepléseink
Partnerünk a Jooble!
Szerelő állások