A tulajdonosnak legyen egyszerű és a tolvajnak legyen bonyolult!

Egy gépjármű tervezése, gyártása során rengeteg mérnök dolgozik azon, hogy az autó kényelmes, egyszerűen kezelhető legyen, és a lehető legjobban kiszolgálja tulajdonosát. Egy komolyabb védelmi rendszer beszerelésekor azonban ez a kényelem csorbulhat. A Car-Őr gépjárművédelemmel a biztonságot úgy érjük el, hogy az autó gyári nyitási és indítási komfortja nem sérül (Keyless Go, kulcs nélküli nyitás és indítás továbbra is használható marad). Azt gondoljuk, az autógyárak mérnökei nem végeztek szándékosan rossz munkát, az általuk kialakított kényelmes nyitó- és indító mechanizmust nem kidobni vagy megkerülni kell, hanem kiegészíteni a kívánt biztonsági fokozat eléréséhez.

Hogy miért ajánljuk a Car-Őr gépjárművédelmi rendszert? Való igaz, a piacon több komplex védelmi megoldás található. Az alábbi összehasonlításban bemutatjuk miért gondoljuk hogy a mi rendszerünk a legjobb választás.

Más elterjedt rendszerek:

 

Car-Őr gépjárművédelem:

A riasztó egy komplett egységet képez. Egy, általában az adott beépítőre jellemző, ismert helyre kerül beépítésre.

 

A Car-Őr gépjárművédelem a jármű több pontján elhelyezett különálló védelmi elemekből álló rendszer, minden elemét megtalálni még felkészült szakemberek számára is hosszú idő, a nem megtalált elemek tovább működnek.

Az autó gyári elektromos rendszerétől teljesen elszeparált, párhuzamos beépítés, külön távirányítóval.

 

A Car-Őr gépjárművédelem a gyári vezetékezést és funkciókat hasznosító berendezés. Így magas komfortot, egyszerű használatot biztosít. (Nem szükséges külön távirányító, keypad vagy kártya.)

A gyári közelítőkártyás (Keyless Go, Advanced Key) rendszerek a gépjárművédelem beépítése után nem használhatóak.

 

A Car-Őr gépjárművédelem az autó gyári záró/nyitó rendszereit változatlanul hagyja, akár közelítőkártyás, akár hagyományos távirányítós megoldásról van szó.

Rablásgátlás nem része az alapcsomagnak.

 

A rablásgátlás a Car-Őr gépjárművédelem esetén szerves része a csomagnak, a kulcs és/vagy a gyári távirányító ellopása esetén is védi az autót.

A GPS pozíció meghatározása, és a GSM rendszeren történő kommunikáció nem része az alapcsomagnak.

 

A Car-Őr gépjárművédelem alap tartozéka a GPS-s helymeghatározás, riasztásról telefonon történő értesítés, távoli megállítás, GSM-en elérhető további szolgáltatások. Mindezt havidíj mentesen!

Fix beépítési helyek, és szolgáltatások.

 

A Car-Őr gépjárművédelem esetén a tulajdonos kérései maximálisan figyelembe vehetők, nincs két azonos módon beépített rendszer, tehát a potenciális tolvajok nem tudnak semmilyen korábbi tapasztalatra támaszkodni. Akár percenként változtatható és tetszés szerint variálható kényelmi és biztonsági beállítások könnyen és egyszerűen, telefonos alkalmazásból.

Havidíj, Diszpécseren keresztüli funkciók

 

Nincs havidíj, egyszeri beszerelési költség, közvetlenül adhatunk parancsokat autónknak. (Természetesen kérdés/probléma esetén kollégáink telefonon segítenek.)

 Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A HTECH-AUTÓ Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/ segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. május 14. és 2018. december 31. között, az üzlet által megjelölt termékekre.Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

HÍREK & AKCIÓK

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy sikeres lopási kísérlet esetén visszakapja autója piaci értékét!
Érdeklődjön munkatársunknál!


+36 20 591 2291
info@caror.hu

 

Bevezettük új ingyenes ASSISTANCE szolgáltatásunkat! Munkatársunk minden felmerülő műszaki probléma esetén készséggel áll rendelkezésükre és megteszi a szükséges intézkedést! 

 

 


 Média szerepléseink
Partnerünk a Jooble!
Szerelő állások