Mindig van új ötletünk!

Továbbfejlesztettük telefonos applikációnkat:


 

Még kényelmesebben, csoportokra bontva válogathat a funkciók között és most már az aktuális állapotokról is visszajelzést kap.

Továbbra is havidíj mentesen!

 

Baleset érzékelés:

 

Ha a rendszer balesetből adódó ütközést, vagy borulást érzékel, akkor SMS értesítést küld “BALESETI RIASZTÁS” szöveggel és a jármű földrajzi pozíciójának és üzemállapotai adatainak tartalmával az összes feltanított telefonszámra,  az utolsónak azonosított vezető telefonjának  kivételével.

 

Megújult a telefonos Applikációnk:

 

 

Android és IOS rendszerekre ingyenesen letöllthető applikációnkkal még egyszerűbben és komfortosabban tudja használni a Car-Őr védelmirendszerrel ellátott autóit. A súgóval ellátott telefonos alkalmazás segítségével egy vagy akár több autót is tud vezérelni. Bármikor hozzá tud adni új autókat, vagy akár tetszőlegesen szerkesztheti azokat.

 

Felhasználói fiók:

 

Létrehoztunk Ügyfeleink számára egy felhasználói fiókot. A fiókba belépve számítógépről, vagy akár telefonjáról is bármikor könnyedén tudja változtatni az autójára feltanított telefonszámokat, azok jogosultságait, azonosítókat. Továbbá eléri Car-Őr rendszerének kezelési Útmutatóját is!

 

Új funkciók:

 

Moduljainkat kiegészítettük még több biztonsági és kényelmi szolgáltatással! Mostantól értesítést kaphatunk, ha a szervízgombot aktiválták, vagy akár ha szervíz üzemmódban autónk túl lép egy bizonyos sebességet, ha elfelejtettük bezárni a kocsit, vagy ha merül az akkuja. Természetesen ezek a funkciók is ki-be kapcsolgathatóak bármikor, tetszés szerint, ahogyan a Car-Őr gépjárművédelmi rendszer összes többi funkciója is.

 

Hybrid megállító modul:

 

Kifejlesztettünk egy új gépjárművédelmi modult a Hybrid, Plug-in Hybrid és elektromos autók biztonságos, az Európai Uniós előírásoknak megfelelő  és szakszerű megállításához. Ezzel az egységgel nem csak a Hybrid autó benzinmotorját állítjuk meg (mert ez egyes tipusoknál akár igen jelentős anyagi kárt is okozhat), hanem a teljes meghajtást szabályozzuk vissza.

 

Ingyenesen letölthető telefonos app:

 

Elkészítettük a Car-Őr telefonos alkalmazását, mely még komfortosabbá teszi rendszerünk használatát. Ön telefonról felügyelheti autóját és távolról elérheti annak egyes funkcióit is. Amennyiben Önnek iPhone-ja van, ingyenesen letöltheti az App Store-ból, Android készülékeira pedig a Play Áruház-ból!

 

CarŐr alkalmazás letöltése az AppStore oldaláról.

CarŐr alkalmazás letöltése a Google Play oldaláról.

 

Az „Intelligens modul” ismertetése:

 

A Car-Őr gépjárművédelmi rendszer fejlesztésénél különösen fontos szempont volt az egyszerű, „felhasználó barát” használat. Rendszerünk egyik legfőbb tulajdonsága, hogy semmilyen külön távirányító, transzponder nem szükséges hozzá. Az autót a megszokott módon nyitjuk és zárjuk. A Car-Őr rendszer nem akadályozza az autó esetlegesen rendelkezésre álló gyári közelítő kártyás, kulcs nélküli rendszereinek működését! (Keyless Go, Advanced Key) Minden Car-Őr gépjárművédelmi rendszer alaptartozéka a rablásgátlás, amely, csak a tulajdonos által ismert, egyedi módon teszi vezérelhetővé a gépjárművédelmet. Így lehet biztosítani azt, hogy még abban az esetben sem lophatják el a gépjárművünket, ha esetleg megszerzik annak gyári kulcsait.

Azonban a még kényelmesebb használathoz, amely ráadásul teljesen egyéni és biztonságos azonosítást tesz lehetővé egy új modult fejlesztettünk, amely ráadásul kettős célt is szolgál:

 

 

A rendszerünk mostantól ellátható egy olyan intelligens modullal, amely képes felismerni a zsebünkben lévő mobiltelefont! Tehát a vezető azonosításához semmi másra nincs szükség, mint hogy a zsebünkben legyen a bekapcsolt mobiltelefonunk. Ez, úgy gondoljuk valóban kényelmes és biztonságos megoldás, de természetesen ez is mint minden egyénileg beállítható. Ez a funkció nem jár sem hívás- sem adatforgalommal, nem zavarja meg az esetleg már kapcsolódott bluetooth eszközök működését. A Car-Őr rendszer a piacon egyedülálló módon továbbra is teljesen havidíjmentesen üzemeltethető marad!

De ez még nem minden!

 

 

Új intelligens modulunk képes arra is, hogy észlelje, ha zavarni, vagy elnyomni próbálják a mobiltelefon működéséhez szükséges rádióhullámokat (vagyis GSM blokkolót használnak). Ez a modul képes arra, hogy megkülönböztesse a GSM hálózati jel hiányát a zavart GSM jeltől. Ilyen esetben automatikusan aktiválódik a korábbról már ismert rablásgátlás funkció és a kötelező előjelzések után, megállítja az autót, majd értesíti a megadott telefonszámokat. Az ezzel a modullal ellátott rendszer ugyanakkor tartalmazza a már megismert és bevált technikákat is, tehát a távolról történő pozíció-lekérést, a távolról történő beavatkozás lehetőségét, és a hagyományos rablásgátlás funkciót is. Az új modul egy újabb védelmi kört képez a gépjármű körül, mindezt úgy, hogy a felhasználási komfort nemhogy csökkenne, hanem – a Car-Őr filozófiájához méltóan - egyenesen nő. Természetesen itt is lehetőség van a rendszerhez több telefon illesztésére, tehát nem okoz problémát, ha többen használják az autót.

 

 Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 4, 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A HTECH-AUTÓ Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/ segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. május 14. és 2018. december 31. között, az üzlet által megjelölt termékekre.Vásároljon Cetelem online áruhitellel!

HÍREK & AKCIÓK

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy sikeres lopási kísérlet esetén visszakapja autója piaci értékét!
Érdeklődjön munkatársunknál!


+36 20 591 2291
info@caror.hu

 

Bevezettük új ingyenes ASSISTANCE szolgáltatásunkat! Munkatársunk minden felmerülő műszaki probléma esetén készséggel áll rendelkezésükre és megteszi a szükséges intézkedést! 

 

 


 Média szerepléseink
Partnerünk a Jooble!
Szerelő állások