Felhasználóbarát védelmi rendszer, mely igazodik az Ön igényeihez!

A Car-Őr nem csak egy autóriasztó különböző érzékelőkkel kiegészítve, hanem több különálló védelmi egységből álló komplex gépjárművédelmi rendszer, melynek különálló egységei az autó több pontján elhelyezve külön-külön is képesek az autó indíthatóságát, eltulajdonítását meggátolni.

Célunk egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát járművédelem létrehozása volt, amely a gyári kényelmi és biztonsági rendszereket semmiben sem befolyásolja. Tehát a beszerelés után nem kell semmit tennie. Beül az autójába, beindítja és elindul. Mindeközben a rendszer észrevétlenül aktiválódik.

A Car-Őr rendszer lehetővé teszi, hogy akár telefonjáról is könnyedén vezérelje autóját és autója is tartsa a kapcsolatot Önnel.

A Car-Őr gépjárművédelem nem csak a hagyományos Diesel, vagy Benzin üzemű járművek hatékony védelmét biztosítja, hanem a legmodernebb HybridPlug-in Hybrid és Elektromos autók számára is maximális járművédelmet biztosít.

A Car-Őr védelmi rendszere megfelel a mai kor elvárásainak és jövőbe mutató technológiákat alkalmaz.

Mindezt havidíjmentesen és elérhető áron!

Kedves Látogatónk!

Amennyiben szeretne bővebben olvasni rendszerünkről. Olvassa el az alábbi tájékoztatót.

 

 1. Miért van szükség a Car-Őr-re

Car-Őr autóriasztó. Maximális biztonság, maximális komfort.

A hazai autólopási statisztikák minden érdeklődő előtt ismertek. Az öregedő gépjárműpark egyre nagyobb számban igényli az olcsó alkatrészforrást, ez pedig folyamatosan növeli a lopott autók bontásából származó alkatrészek iránti igényt. Az ellopott gépjármű pótlása szinte minden esetben komoly gondot jelent. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, még a biztosítás - ha van egyáltalán - sem jelent az esetek jó részében 100%-os kárpótlást. A fentiek ismeretében egyértelmű, hogy a gépjárművet riasztó berendezésekkel kell ellátni.

A piacon sok autóriasztó található. Megnyugtatjuk, a CAR-ŐR járművédelem a lehető legjobb választás.

Ezt az állításunkat az alábbi pontokkal tudjuk igazolni:

 • Cégünk több, mint 10 éve építi be az általunk fejlesztett és összeállított komplex gépjárművédelmi rendszereket. Az autóriasztó rendszer elemeinek kiválasztását hosszú tesztek és próbák alapján végeztük. A tulajdonképpeni védelmet adó technológia szoftveres és hardveres oldala is saját fejlesztésünk, amely jelentősen eltér a piacon található egyéb rendszerektől. Az eddig összegyűlt nem kevés tapasztalatra alapozva úgy gondoljuk, járművédelmi rendszerünk valóban jó választás, minden felhasználó részére.
 • Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja – a most divatos nézettel szemben – az elérhető legnagyobb biztonság mellett a jármű komfortos használatát. Vagyis a biztonságot úgy érjük el, hogy az autó gyári nyitási és indítási komfortja nem sérül. Azt gondoljuk, az autógyárak mérnökei nem végeztek szándékosan rossz munkát, az általuk kialakított kényelmes nyitó- és indító mechanizmust nem kidobni vagy megkerülni kell, hanem kiegészíteni a kívánt biztonsági fokozat eléréséhez.

 

 1. Rendszerünk legfőbb jellemzői: 
 • A CAR-ŐR IQ gépjárművédelem a jármű több pontján elhelyezett különálló védelmi elemekből álló rendszer. A tulajdonképpeni védelmet a jármű több ponton történő saját fejlesztésű (H-tech) blokkolásával érjük el. A Car-Őr autóriasztó rendszer részben a gyári vezetékezést és funkciókat hasznosító berendezés. Így magas komfortot, egyszerű használatot biztosít. (Nem szükséges külön távirányító, keypad vagy kártya.) 

Azt valljuk, az autó van értünk, használata ne legyen bonyolultabb egy autóriasztó rendszer miatt.

 • A CAR-ŐR gépjárművédelem az autó gyári Can-bus rendszerét felhasználja információ fogadására, de vissza nem táplál információt, a gyári vezérlőprogramot nem módosítja. Az autó gyártói garanciája megmarad. Az autóriasztó képes blokkolni a diagnosztikai csatlakozón történő behatolást is. 
 • A legmodernebb Bluetooth alapú technológiával működő rablásgátlás a CAR-ŐR gépjárművédelem esetén szerves része a csomagjainknak, a kulcs és/vagy a gyári távirányító ellopása esetén is védi az autót.
 • A gépjárművédelem fontos része a GPS-GSM egység, amely mobiltelefonunkra továbbítja a jármű minden fontos „állapotváltozását” és természetesen a mindenkori helyzetét is. Sőt, természetesen a távolból utasításokat is adhatunk az autónak, tehát bármikor be is avatkozhatunk az esetleges illetéktelen eltulajdonításba.
 • Mindezt havidíj nélkül, csupán egyszeri beszerelési költséggel tudjuk biztosítani.
 • Fontos megemlítenünk, hogy bár a rendszer nem online gépjármű-követésre lett kialakítva, mégis lehetővé teszi, hogy esetileg bármikor lekérdezzük, hogy épp hol található az autó (Például egy ismeretlen városban, vagy épp egy hatalmas parkolóban megállva nem kell többet keresgélni a járművet.) és egy esetleges eltulajdonítás esetén viszont lehetőleg nyomon lehessen követni az autó mozgását.

 

 1.  A vásárlás és a beszerelés folyamata:

Az autóriasztó rendszereink bármilyen gépjárműbe beépíthetőek.

A beépítéshez időpontot az alábbi telefonszámokon egyeztethet velünk:

+36 20 591-2291

A gépjárművédelmi rendszer összetettsége miatt általában egy munkanapot vesz igénybe a beépítés.

A GPS-GSM egység működéséhez szükség van egy működő, aktív SIM kártyára. Miután ezen a kártyán csak a lekérdezésekhez szükséges sms üzenetek költsége fog jelentkezni, általában egy alap feltöltő kártyás SIM javasolt. Bármelyik szolgáltató kártyája megfelel.

A beépítés cégünk telephelyén történik:

 

1162 Budapest,

Csömöri út 203. (Htech-Autó Kft.)


Nagyobb térképre váltás

 

 1.  Garancia:

A CAR-ŐR gépjárművédelmi rendszerre három év általános garanciát kínálunk. Természetesen kollégáink bármilyen a használattal, működéssel kapcsolatos kérdés esetén segítenek.