Mindig van új ötletünk

Távfelügyeleti szolgáltatás 

2021 augusztusában elindítjuk 00-24 órás távfelügyeleti szolgáltatásunkat. Amennyiben a Car-Őr tulajdonosa és az egyéb megadott értesítendő telefonszámok nem elérhetőek egy riasztási esemény alkalmával, a Car-Őr a értesíti a távfelügyeletet. A távfelügylet szintén megróbálja elérni az Ügyfelet. Amennyiben ez elérés sikertelen távleállítja az autót és szükség esetén értesíti a hatóságot. A távfelügyelet díja 1000 Ft +ÁFA /Hó.

Távfelügyeleti szolgáltatások

  • 00-24 órás felügyelet
  • Diszpécserszolgálat
  • Távleállítás
  • Hatóság értesítése
  • Pozíció lekérdezés

Részletekért keressen bennünket bizalommal!

NARRÁTOR funkció

Autója a legújabb intelligens szoftverünk segítésével beszél Önhöz. Ezzel a funkcióval tetőfokára emeltük autóriasztó rendszerünk kényelmi szintjét. Ön csupán beül az autóba és elindul. Ha teendője van, arról autója időben tájékoztatja.

Figyelmezteti, ha otthon felejtette az okos eszközét, vagy lemerült a telefonja. Így nem kell figyelnie a led villanását. Az autóriasztó ezekben az esetekben megkéri Önt az azonosítás elvégzésére.

Illetéktelen sofőr esetén felhívja a figyelmet a gépjármű lassulására és leállására.

Riasztás esetén a gépjárművédelmi rendszer nem csak hívja Önt telefonon, hanem elmondja Önnek szóban a riasztás okát. Igy gyorsabban és ennek megfelelően tud cselekedni. Hiszen nem ugyanaz riasztás esetén a teendő ha azért jelez az autóriasztó mert pl. az ajtó maradt nyitva, mint amikor jár az autó motorja.

 

Továbbfejlesztettük telefonos applikációnkat:

Továbbra is havidíjmentesen! Android és IOS készülékre egyaránt! Magyar és Angol nyelven is!


Még kényelmesebb

Csoportokra bontva válogathat a funkciók között és most már az aktuális állapotokról is visszajelzést kap.

 

Új kiegészítő!

Motortérzár

A Car-Őr védelmi egységeit nem a motrortérben, hanem speciális módon az autó egyéb részeiben helyezi el. Pontosan ezért a motortérzár nálunk nem elengedhetetlen része a védelemnek. Védelmi technikánk a XXI. század lopási technikáira összpontosít, melynek nem sok köze van a motortérhez.

Kiegészítőnkkel szeretnénk azonban kedvezni azon kedves Ügyfeleinknek, akik egyéb más okból kifolyólag fontosnak tartják a motortér védelmét.

Motortérzárunk egyedülálló módon az arra vonatkozó rendeleteknek megfelelően kerül beépítésre kiegészítésként az autóriasztó rendszer mellé . Nem befolyásolja az autó kényelmes használatát, és az Ügyfél biztonságát.

 

Új funkció !

Baleset érzékelés

Ha az autóriasztó rendszer balesetből adódó ütközést, vagy borulást érzékel, SMS értesítést küld az összes feltanított telefonszámra (kivéve az autót vezetőnek) “BALESETI RIASZTÁS” szöveggel, a SOFŐR továbbá a jármű földrajzi pozíciójának és üzemállapotai adatainak tartalmával.

 

Felhasználói fiók

Létrehoztunk Ügyfeleink számára egy felhasználói fiókot. A fiókba belépve számítógépről, vagy akár telefonjáról is bármikor könnyedén tudja változtatni az autójára feltanított telefonszámokat, eszközöket, továbbá azok jogosultságait. Itt eléri Car-Őr autóvédelmi rendszerének kezelési Útmutatóját és megtekintheti szerviznyomógombjának helyét is.

 

Hybrid megállító modul

Kifejlesztettünk egy új gépjárművédelmi modult a Hybrid, Plug-in Hybrid és elektromos autók biztonságos, az Európai Uniós előírásoknak megfelelő  és szakszerű megállításához.

Ezzel az egységgel nem csak a Hybrid autó benzinmotorját állítjuk meg (mert ez egyes típusoknál akár igen jelentős anyagi kárt is okozhat), hanem a teljes meghajtást szabályozzuk vissza.

 

Az intelligens modul

 A Car-Őr gépjárművédelmi rendszer fejlesztésénél különösen fontos szempont volt az egyszerű, „felhasználó barát” használat. Rendszerünk egyik legfőbb tulajdonsága, hogy semmilyen külön távirányító, transzponder nem szükséges hozzá. Az autót a megszokott módon nyitjuk és zárjuk. A Car-Őr autóriasztó rendszer nem akadályozza az autó esetlegesen rendelkezésre álló gyári közelítő kártyás, kulcs nélküli rendszereinek működését! (Keyless Go, Advanced Key) A Car-Őr gépjárművédelmi rendszer tartozéka a rablásgátlás, amely, csak a tulajdonos által ismert, egyedi módon teszi vezérelhetővé a gépjárművédelmet. Így lehet biztosítani azt, hogy még abban az esetben sem lophatják el a gépjárművünket, ha esetleg megszerzik annak gyári kulcsait.

Azonban a még kényelmesebb használathoz, amely ráadásul teljesen egyéni és biztonságos azonosítást tesz lehetővé egy fejlesztettünk egy olyan modult, amely kettős célt is szolgál:

 

 

 

A rendszerünk ellátott egy olyan intelligens modullal, amely képes felismerni a zsebünkben lévő mobiltelefont vagy a nálunk lévő egyéb okoseszközt. Konkrétan beazonosítja az autó sofőrjét, ennek megfelelően hoz döntéseket, küldi az információkat és avatkozik be, ha az szükséges. Tehát a vezető azonosításához semmi másra nincs szükség, mint hogy az nálunk legyen.

Ez, úgy gondoljuk valóban kényelmes és biztonságos megoldás, de természetesen ez is mint minden más egyénileg beállítható és más módon is elvégezhető! Ez a funkció nem jár sem hívás- sem adatforgalommal, nem zavarja meg az esetleg már kapcsolódott bluetooth eszközök működését sem. 

Természetesen lehetőség van a rendszerhez több telefon, vagy okoseszköz illesztésére, tehát nem okoz problémát, ha többen használják az autót.

A Car-Őr rendszer a piacon egyedülálló módon, továbbra is teljesen havidíjmentesen üzemeltethető marad!

De ez még nem minden!

 

GSM blokkoló felismerése

 

 

 

Új intelligens modulunk képes arra is, hogy észlelje, ha zavarni, vagy elnyomni próbálják a mobiltelefon működéséhez szükséges rádióhullámokat (vagyis GSM blokkolót használnak).

 Ez a modul képes arra, hogy megkülönböztesse a GSM hálózati jel hiányát a zavart GSM jeltől. Ilyen esetben automatikusan aktiválódik a korábbról már ismert rablásgátlás funkció és a kötelező előjelzések után, megállítja az autót, majd értesíti a megadott telefonszámokat.

Az ezzel a modullal ellátott autóriasztó rendszer ugyanakkor tartalmazza a már megismert és bevált technikákat is, a hagyományos autóriasztást, telefonos értesítést, a távolról történő pozíció-lekérést, a távolról történő beavatkozás lehetőségét, és a hagyományos rablásgátlás funkciót is.

Az új modul egy újabb védelmi kört képez a gépjármű körül, mindezt úgy, hogy a felhasználási komfort nemhogy csökkenne, hanem – a Car-Őr filozófiájához méltóan - egyenesen nő. 

 

Ingyenesen letölthető telefonos app:

Elkészítettük a Car-Őr gépjárművédelem telefonos alkalmazását, mely még komfortosabbá teszi autóriasztó rendszerünk használatát. Ön telefonról felügyelheti autóját és távolról elérheti annak egyes funkcióit is. Amennyiben Önnek iPhone-ja van, ingyenesen letöltheti az App Store-ból, Android készülékeira pedig a Play Áruház-ból!

CarŐr alkalmazás letöltése az AppStore oldaláról.

CarŐr alkalmazás letöltése a Google Play oldaláról.