Mindig van új ötletünk

Távfelügyeleti szolgáltatás 

2021 augusztusában elindítjuk 00-24 órás távfelügyeleti szolgáltatásunkat. Amennyiben a Car-Őr tulajdonosa és az egyéb megadott értesítendő telefonszámok nem elérhetőek egy riasztási esemény alkalmával, a Car-Őr a értesíti a távfelügyeletet. A távfelügylet szintén megróbálja elérni az Ügyfelet. Amennyiben ez elérés sikertelen távleállítja az autót és szükség esetén értesíti a hatóságot. A távfelügyelet díja 800 Ft +ÁFA /Hó.

Távfelügyeleti szolgáltatások

  • 00-24 órás felügyelet
  • Diszpécserszolgálat
  • Távleállítás
  • Hatóság értesítése
  • Pozíció lekérdezés

Részletekért keressen bennünket bizalommal!

NARRÁTOR funkció

Autója a legújabb intelligens szoftverünk segítésével beszél Önhöz. Ezzel a funkcióval tetőfokára emeltük autóriasztó rendszerünk kényelmi szintjét. Ön csupán beül az autóba és elindul. Ha teendője van, arról autója időben tájékoztatja.

Figyelmezteti, ha otthon felejtette az okos eszközét, vagy lemerült a telefonja. Így nem kell figyelnie a led villanását. Az autóriasztó ezekben az esetekben megkéri Önt az azonosítás elvégzésére.

Illetéktelen sofőr esetén felhívja a figyelmet a gépjármű lassulására és leállására.

Riasztás esetén a gépjárművédelmi rendszer nem csak hívja Önt telefonon, hanem elmondja Önnek szóban a riasztás okát. Igy gyorsabban és ennek megfelelően tud cselekedni. Hiszen nem ugyanaz riasztás esetén a teendő ha azért jelez az autóriasztó mert pl. az ajtó maradt nyitva, mint amikor jár az autó motorja.

 

Továbbfejlesztettük telefonos applikációnkat:

Továbbra is havidíjmentesen! Android és IOS készülékre egyaránt! Magyar és Angol nyelven is!


Még kényelmesebb

Csoportokra bontva válogathat a funkciók között és most már az aktuális állapotokról is visszajelzést kap.

 

Új kiegészítő!

Motortérzár

A Car-Őr védelmi egységeit nem a motrortérben, hanem speciális módon az autó egyéb részeiben helyezi el. Pontosan ezért a motortérzár nálunk nem elengedhetetlen része a védelemnek. Védelmi technikánk a XXI. század lopási technikáira összpontosít, melynek nem sok köze van a motortérhez.

Kiegészítőnkkel szeretnénk azonban kedvezni azon kedves Ügyfeleinknek, akik egyéb más okból kifolyólag fontosnak tartják a motortér védelmét.

Motortérzárunk egyedülálló módon az arra vonatkozó rendeleteknek megfelelően kerül beépítésre kiegészítésként az autóriasztó rendszer mellé . Nem befolyásolja az autó kényelmes használatát, és az Ügyfél biztonságát.

 

Új funkció !

Baleset érzékelés

Ha az autóriasztó rendszer balesetből adódó ütközést, vagy borulást érzékel, SMS értesítést küld az összes feltanított telefonszámra (kivéve az autót vezetőnek) “BALESETI RIASZTÁS” szöveggel, a SOFŐR továbbá a jármű földrajzi pozíciójának és üzemállapotai adatainak tartalmával.

 

Felhasználói fiók

Létrehoztunk Ügyfeleink számára egy felhasználói fiókot. A fiókba belépve számítógépről, vagy akár telefonjáról is bármikor könnyedén tudja változtatni az autójára feltanított telefonszámokat, eszközöket, továbbá azok jogosultságait. Itt eléri Car-Őr autóvédelmi rendszerének kezelési Útmutatóját és megtekintheti szerviznyomógombjának helyét is.

 

Hybrid megállító modul

Kifejlesztettünk egy új gépjárművédelmi modult a Hybrid, Plug-in Hybrid és elektromos autók biztonságos, az Európai Uniós előírásoknak megfelelő  és szakszerű megállításához.

Ezzel az egységgel nem csak a Hybrid autó benzinmotorját állítjuk meg (mert ez egyes típusoknál akár igen jelentős anyagi kárt is okozhat), hanem a teljes meghajtást szabályozzuk vissza.

 

Az intelligens modul

 A Car-Őr gépjárművédelmi rendszer fejlesztésénél különösen fontos szempont volt az egyszerű, „felhasználó barát” használat. Rendszerünk egyik legfőbb tulajdonsága, hogy semmilyen külön távirányító, transzponder nem szükséges hozzá. Az autót a megszokott módon nyitjuk és zárjuk. A Car-Őr autóriasztó rendszer nem akadályozza az autó esetlegesen rendelkezésre álló gyári közelítő kártyás, kulcs nélküli rendszereinek működését! (Keyless Go, Advanced Key) Minden Car-Őr gépjárművédelmi rendszer alaptartozéka a rablásgátlás, amely, csak a tulajdonos által ismert, egyedi módon teszi vezérelhetővé a gépjárművédelmet. Így lehet biztosítani azt, hogy még abban az esetben sem lophatják el a gépjárművünket, ha esetleg megszerzik annak gyári kulcsait.

Azonban a még kényelmesebb használathoz, amely ráadásul teljesen egyéni és biztonságos azonosítást tesz lehetővé egy fejlesztettünk egy olyan modult, amely kettős célt is szolgál:

 

 

 

A rendszerünk ellátott egy olyan intelligens modullal, amely képes felismerni a zsebünkben lévő mobiltelefont vagy a nálunk lévő egyéb okoseszközt. Tehát a vezető azonosításához semmi másra nincs szükség, mint hogy az nálunk legyen.

Ez, úgy gondoljuk valóban kényelmes és biztonságos megoldás, de természetesen ez is mint minden egyénileg beállítható. Ez a funkció nem jár sem hívás- sem adatforgalommal, nem zavarja meg az esetleg már kapcsolódott bluetooth eszközök működését. A Car-Őr rendszer a piacon egyedülálló módon, továbbra is teljesen havidíjmentesen üzemeltethető marad!

De ez még nem minden!

 

GSM blokkoló felismerése

 

 

 

Új intelligens modulunk képes arra is, hogy észlelje, ha zavarni, vagy elnyomni próbálják a mobiltelefon működéséhez szükséges rádióhullámokat (vagyis GSM blokkolót használnak).

 Ez a modul képes arra, hogy megkülönböztesse a GSM hálózati jel hiányát a zavart GSM jeltől. Ilyen esetben automatikusan aktiválódik a korábbról már ismert rablásgátlás funkció és a kötelező előjelzések után, megállítja az autót, majd értesíti a megadott telefonszámokat.

Az ezzel a modullal ellátott autóriasztó rendszer ugyanakkor tartalmazza a már megismert és bevált technikákat is, tehát a távolról történő pozíció-lekérést, a távolról történő beavatkozás lehetőségét, és a hagyományos rablásgátlás funkciót is.

Az új modul egy újabb védelmi kört képez a gépjármű körül, mindezt úgy, hogy a felhasználási komfort nemhogy csökkenne, hanem – a Car-Őr filozófiájához méltóan - egyenesen nő. Természetesen itt is lehetőség van a rendszerhez több telefon illesztésére, tehát nem okoz problémát, ha többen használják az autót.

 

Ingyenesen letölthető telefonos app:

Elkészítettük a Car-Őr gépjárművédelem telefonos alkalmazását, mely még komfortosabbá teszi autóriasztó rendszerünk használatát. Ön telefonról felügyelheti autóját és távolról elérheti annak egyes funkcióit is. Amennyiben Önnek iPhone-ja van, ingyenesen letöltheti az App Store-ból, Android készülékeira pedig a Play Áruház-ból!

CarŐr alkalmazás letöltése az AppStore oldaláról.

CarŐr alkalmazás letöltése a Google Play oldaláról.